ProMatDX

ProMatDX, dat plaatsvindt van 12 tot en met 16 april 2021, is het nieuwe digitale evenement dat bedoeld is om professionals uit de Verenigde Staten en meer dan 140 andere landen op het gebied van productie en toelevering cruciale toegang te verschaffen tot de nieuwste oplossingen voor het verbeteren van de veerkracht en flexibiliteit van hun werkzaamheden.

ProMatDX combineert de kracht van connecties, sourcing van oplossingen en educatieve sessies op een manier zoals alleen ProMat dat kan met behulp van de modernste eventtechnologie tijdens een vijf dagen durend evenement in de belangrijkste week van 2021 voor de productie- en toeleveringsbranche.

ProMatDX biedt u in 2021 dé kans om oplossingen te vinden, contact te leggen met collega's en toonaangevende aanbieders van oplossingen en kennis te maken met de nieuwste trends en technologieën om uw toeleveringsketen op een hoger plan te brengen.

U kunt registreren om de show gratis bij te wonen door een kort onlineformulier in te vullen.

SPONSORPRESENTATIES & PRODUCTDEMONSTRATIESM

Meer dan 500 exposanten uit de industrie, handel en overheid presenteren hun oplossingen en innovaties voor de toeleveringsketen tijdens speciale sponsorpresentaties en productdemonstraties.

Materiaalhanteringsapparatuur en -systemen: geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, automatisch begeleide voertuigsystemen, zwenkwielen/wielen/banden, hydraulische en elektrische componenten en -controles, robots, transporteurs voor personeel/lasten, rekken, vorkheftrucks, batterijen, flexibele productiesystemen, hanteringsystemen voor units, transport- en sorteerapparatuur, ergonomische en veiligheidsapparatuur, schaarheftafels, bestellinggrijpers, carrousels, modulaire schuifsystemen, gereedschap gebruiken, schapsystemen en workstations.

Verpakkings-, container- en verzendingsapparatuur: dozen- en kartonfabrikanten, verpakkingsmachines, rekfolie, krimpfolie, inspectie van producten door wegen of scannen, pallets, metalen korven, plastic en metalen containers, materiaal voor het beladen van pallets.

Voorraadbeheer en -controletechnologieën: computers, controllers, softwareprogramma’s, systeemintegrators, Manufacturing Execution Systems (MES), magazijnbeheersystemen, uitvoeringssystemen voor toevoerketen en logistiek, draadloze en afstandbedieningssystemen, orderbeheersystemen, systemen voor planning van bedrijfsmiddelen en transportbeheer.

Dok- en warenhuisapparatuur en toevoer: ingebouwde rijplaten, beschermpads, deuren, vorkheftrucks, rekken, vloeren, hanteersystemen, accessoires vorkheftrucks, transportbanden, hijstoestellen, kranen, monorails, evenaars/hijstraverse. Consulenten en distributiesysteemplanners: simulators, modelontwerpers, systeemontwerpers, distributieconsulenten, omgekeerde logistiek en derdenlogistiek.

Automatische identificatieapparatuur en -systemen: streepjescodeprinters en -scanners, visiesystemen, stemherkenningsystemen, Radio Frequency Identification (RFID)-systemen, systeemintegrators.

Toeleveringsketenbeheer: alternatieve brandstofsystemen, verpakkingsbeheer en -distributie, omgekeerde logistiek, derdenlogistiek, executiesystemen voor toeleveringsketen en logistiek, beheersystemen voor geïntegreerde bedrijfsvoering en transport, services voor inventarisveiligheid.

Oplossingen op het gebied van duurzaamheid: alternatieve en hernieuwbare energie- en brandstofsystemen, herbruikbare en retourneerbare verpakkings- en transportmaterialen, energie-efficiënte verlichting, ventilatoren met groot volume en lage snelheid (HVLS-ventilatoren), energie-efficiënte apparatuur en sensoren, daglichttechnologie, duurzame faciliteitsplanning, stroomheropwekkingstechnologie.

Robotica en automatiseringsoplossingen: geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, automatisch begeleide voertuigsystemen, robotica, automatisch aangestuurde karren, autonome mobiele robots, goederen-naar-de-man-systemen, scharnierende robotarmen, chauffeurloze vrachtwagens, drones voor transport en voorraadbeheer, geautomatiseerde kranen.

EDUCATIEVE SESSIES & NETWERKEN

ProMatDX zal meer dan 100 sessies omvatten en leidinggevende experts uit de branche samenbrengen om u de meest recente informatie te geven over trends, technologieën en innovaties op het gebied van productie en toelevering. De conferentie biedt ook waardevolle kansen om met collega’s te netwerken, zoals:

 • Educatieve seminars over de nieuwste trends en technologieën
 • Thematoespraken over belangrijke onderwerpen in de toeleveringsketen
 • Live-chat
 • AI-matchmaking en gepersonaliseerde videobijeenkomsten

  • WIE BEZOEKT PROMATDX

   Als uw taak bestaat uit het innoveren van processen op het gebied van productie en toelevering, mag u ProMatDX van 12 tot en met 16 april zeker niet missen. U krijgt gezelschap van:

   • Executives in productie, distributie, logistiek en toeleveringsketen op C- en VP-niveau
   • Fabricatie- en productiemanagers
   • Industriële ingenieurs, fabrieksingenieurs en productie-ingenieurs
   • Directeurs in IT, logistiek en toeleveringsketen
   • Professionals in derdenlogistiek
   • Managers van distributiecentra en warenhuizen
   • Inkoopprofessionals